Seo Services

Роздяглася догола і влаштувала істерику: харків'ян шокувала неадекватна відвідувачка ресторану

У понеділок, 11 березня, в одному з ресторанів Харкова дівчина відмовилася сплатити рахунок, а потім і зовсім роздяглася.

Інцидент стався в ресторані «Якіторія», який розташовується по вулиці Квітки Основ'яненка, повідомляє АТН.

Відзначається, що молода відвідувачка замовила кальян, але коли прийшов час заплатити за рахунок, з якихось причин вона не захотіла цього робити. Співробітники ресторану були змушені вдатися до допомоги працівників поліції.

Підкреслюється, що відреагувала громадянка на появу правоохоронців емоційно, намагалася вирватися з рук, а також кинула скляний чайник в присутніх.

Те, що дебоширці спало на думку зробити наступним, дуже здивувало гостей ресторану. Порушниця раптово вирішила оголитися.

Примітно, що прийшла в ресторан дівчина не сама, з нею була дитина, яка разом з іншими присутніми в закладі спостерігала за неадекватною поведінкою матері.

Припускаючи, що дівчина знаходиться під дією наркотичних речовин, патрульні викликали медиків. Вони і вгамували відвідувачку.



Роздяглася догола і влаштувала істерику: харків'ян шокувала неадекватна відвідувачка ресторану Роздяглася догола і влаштувала істерику: харків'ян шокувала неадекватна відвідувачка ресторану Reviewed by Редактор ленты on 09:53 Rating: 5
На платформі Blogger.