Seo Services

У Харкові стартував міжнародний туристичний форум (Фото)

Сьогодні, 24 травня, в готелі «Premier Palace Hotel Kharkiv» стартував XI Міжнародний туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі».

Про це інформують в прес-службі Харківської міськради.

У ньому беруть участь 54 делегації, в тому числі 35 іноземних з 20 країн світу. Серед почесних гостей - представники Всесвітньої федерації туристичних міст (World Tourism Cities Federation), в яку входять 50 мегаполісів і туристичних центрів світу, і Всесвітньої туристської організації (ЮНВТО) - міжнародної організації ООН в галузі туризму.

Форум буде проходити до 26 травня. У його програмі - міжнародна конференція «Подієвий туризм як частина креативної економіки і економіки вражень», підведення підсумків конкурсу проектів «Я люблю Харків», експозиція туристичного потенціалу зарубіжних міст-партнерів, Міжнародний фестиваль мистецтв і подорожей, мета якого - підтримка аудіовізуальних мистецтв, які розкривають тему туризму та ін. заходи.



У Харкові стартував міжнародний туристичний форум (Фото) У Харкові стартував міжнародний туристичний форум (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 18:00 Rating: 5
На платформі Blogger.