Seo Services

Харків'яни успішно виступили на домашньому турнірі (Фото)

Змагання з тхеквондо, організовані спортклубом «Білий ведмідь», пройшли в Харкові.

Про це повідомляють в прес-службі Харківської міськради.

У ньому взяли участь близько 450 спортсменів у віці від 6 до 15 років з Харківської, Донецької та Полтавської областей. Медалі розігрували в п'яти видах програми: особистий і командний туль (комплекс формальних вправ, де спортсмен демонструє техніку тхеквондо); особистий і командний спаринг, а також розділ самооборони (постановочний бій, де спортсмен демонструє різні види атаки і захисту від противника).

За підсумками змагань у командному заліку перемогли вихованці харківського спортклубу «Сомбре», які завоювали 45 золотих нагород. Друге місце з 37-ма золотими медалями зайняли тхеквондистів спортклубу «Білий ведмідь», а третє - збірна Полтавської області, яка відвезла додому 18 золотих медалей.

У змаганнях серед юніорів у вагових категоріях до 65 кг і до 60 кг перемогли Данило Музика та Владислав Медведєв з клубу «Білий ведмідь». Крім того, Данило Музика став абсолютним чемпіоном турніру.
Харків'яни успішно виступили на домашньому турнірі (Фото) Харків'яни успішно виступили на домашньому турнірі (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.