Seo Services

Харків'ян запрошують відвідати свято танцю

Міжнародні змагання з танцювального спорту «East Ukrainian Cup-2019» пройдуть 11-12 травня в спорткомплексі «Локомотив» імені Г. Кірпи.

Інформація про це розміщена на сайті Харківської міськради.

В рамках турніру відбудеться Відкритий чемпіонат міста Харкова з танцювального спорту. Також пройдуть Кубки України в категоріях «Молодь до 21» по 10-ти видів танців і «Ювенали до 12» по 8-ми видів танців.

Учасниками міжнародних змагань стануть танцюристи з Польщі, Німеччини, Туреччини, Ізраїлю, Молдови, Білорусі, Боснії і Герцеговини. Також турнір планують відвідати понад 900 пар з 18 областей України, зокрема, з Сумської, Одеської, Донецької, Полтавської, Житомирської, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Миколаївської, Херсонської та інших областей. Спортсмени змагатимуться в чотирьох категоріях міжнародної серії змагань WDSF.

Оцінювати виступи запрошені 9 іноземних фахівців, а також близько 50-ти кращих суддів країни.

У ранковому і денному відділеннях 11 травня пройдуть національні Кубки і відбіркові змагання в рейтингових і міжнародних категоріях, а в вечірньому відділенні, яке почнеться о 19:00, відбудуться фінальні виступи і міжнародний командний турнір.

Також в програмі змагань - показові виступи від провідних танцюристів України та зарубіжжя.

12 травня - день класифікаційних змагань.

Всіх бажаючих запрошують відвідати свято танцю.
Харків'ян запрошують відвідати свято танцю Харків'ян запрошують відвідати свято танцю Reviewed by Редактор ленты on 12:08 Rating: 5
На платформі Blogger.