Seo Services

На дорогах Харківщини укладають вирівнюючі шари асфальту

Дорожники укладають вирівнюють шари асфальту на дорогах до Печенігам та Балаклеї.

Інформація про це розміщена на сайті ХОДА.

Так, на дорозі Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук в межах смт Печеніги у водосховища провели роботи з укладання вирівнюючого шару на ділянці 300 м. У центрі селища укладають вирівнюючий шар ще на двох ділянках - 760 м і 250 м. Після цього дорожники перейдуть до укладання верхнього шару покриття.

Тривають заплановані роботи на автомобільній дорозі Харків - Зміїв - Балаклея - Гороховатка.

«На ділянці автомобільної дороги (під'їзд до г.Зміеву) укладено 1,4 км вирівнюючого шару з асфальтобетону. Почнуться роботи з облаштування узбіч. В с. Андріївці Балаклійського району виконані роботи з укладання вирівнюючого шару на трьох ділянках загальною протяжністю 1,1 км», - коментують в САД.

Дорожники зазначають, що всього на автомобільній дорозі Харків - Зміїв - Балаклея - Гороховатка з початку року відфрезерованих і поклали 2,5 км вирівнюючого шару, а також зміцнили 1 км узбіччя.

Фахівці Служби автодоріг просять учасників дорожнього руху бути гранично уважними в місцях проведення ремонтних робіт.

«Дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки і дбайте про свою безпеку та безпеку інших, адже на автодорогах працюють люди», - звертаються до водіїв в САД.
На дорогах Харківщини укладають вирівнюючі шари асфальту На дорогах Харківщини укладають вирівнюючі шари асфальту Reviewed by Редактор ленты on 12:00 Rating: 5
На платформі Blogger.