Seo Services

Харківській обласній бібліотеці для дітей виділили власне приміщення

Харківська обласна бібліотека для дітей отримала власне приміщення.

Відповідне рішення було прийнято на черговій сесії обласної ради 30 травня.

Обласний комунальний заклад «Харківська обласна бібліотека для дітей» є головним бібліотечним закладом області для дітей, а також виконує функції науково-дослідного, інформаційного та консультативного центру регіону з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дітей та організаторів дитячого читання. Заклад координує і надає методичну допомогу і дає рекомендації для 60 спеціалізованих бібліотек регіону, 9 бібліотек сімейного читання і більше 800 шкільних бібліотек міста.

«Починаючи з 1995 року, заклад знімав приміщення, що знаходилося в приватній власності, - зазначив начальник Управління культури і туризму Олег Яцина. - Сьогодні на черговій сесії обласної ради ХОДА було ініційовано винесення питання про придбання нежитлових приміщень для закладу. Відтепер бібліотечний фонд, який становить понад 153 тис. примірників книг і обслуговує близько 15 тис. читачів на рік, розміститься у власному приміщенні загальною площею 835,19 кв. метрів».
Харківській обласній бібліотеці для дітей виділили власне приміщення Харківській обласній бібліотеці для дітей виділили власне приміщення Reviewed by Редактор ленты on 18:00 Rating: 5
На платформі Blogger.