Seo Services

Харківські борці завоювали нагороди на міжнародному турнірі в Києві

Участь в змаганнях взяли 307 спортсменів з 23 країн світу, які розіграли медалі в греко-римської, вільної та жіночої боротьби.

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

У боротьбі греко-римським стилем у вазі до 87кг переможцем став харків'янин Семен Новіков. На шляху до медалі він виграв у свого земляка Богдана Тихомира, потім - у суперника з Молдови, а в фіналі - у представника Грузії Гурамі Хецуріані.

Ще один борець греко-римського стилю з Харкова Ярослав Фільчаков став бронзовим призером у вазі до 82кг. У чвертьфіналі він поступився Юрію Шкрюбе із Закарпатської області, який у підсумку став переможцем турніру, а в боротьбі за «бронзу» виграв у свого земляка - харків'янина Руслана Конєва.

Також бронзову медаль турніру виборов вільним стилем Данило Картавий. У півфіналі харків'янин поступився поляку Роберту Барану, який в підсумку став срібним призером, а в поєдинку за третє місце переміг Андраніка Галстян з Вірменії.
Харківські борці завоювали нагороди на міжнародному турнірі в Києві Харківські борці завоювали нагороди на міжнародному турнірі в Києві Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.