Seo Services

Харків'ян запрошують на фестиваль мистецтв

Про проведення в регіоні ArtStreetFest розповів на брифінгу 16 травня заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

У заході також взяв участь ректор Харківської державної академії дизайну і мистецтв, організатор фестивалю Віктор Даниленко.

«У Харкові тривають жити художньої, театральної, культурним життям. У нас проходять цікаві заходи щотижня. Дуже приємно, що фестиваль мистецтв стає традиційним для нашого регіону, - сказав Анатолій Бабічев. - Фестиваль буде надзвичайно цікавим і масштабним. В цьому році залучені не тільки представники Харківської державної академії дизайну і мистецтв, а й заклади вищої освіти художнього і культурного спрямування. Обласна державна адміністрація, особисто голова ХОДА Юлія Світлична як і раніше підтримує громадські ініціативи, щоб життя на Харківщині була цікавою і насиченою. В регіоні проходить багато заходів, спрямованих на виховання молоді».

Фестиваль пройде 18 травня. Адреса: вулиця Мистецтв, 8-11, Харківська державна академія дизайну і мистецтв. Початок - о 11:30.

За словами Віктора Даниленко, в рамках заходу відбудуться виступи майстрів мистецтв, виставки плакатів, студентських робіт, скульптури, живопису, ретроавтомобілів. Також пройдуть майстер-класи «Дизайн ювелірних прикрас», «Шкіряні аксесуари, взуття», «Пленер», майстер-класи з терапевтичної кераміки, вітражу, петриківського розпису, по техніці «батік», ручного ткацтва, міхенді тощо. Відбудуться екскурсії по навчальним корпусам академії, демонстрація фільмів ArtStreet-художників, різноманітні лекції та інше.

«Буде демонстрація одягу, студентських робіт. Відбудуться виступи акторів театру музкомедії, театру ляльок, Харківської державної академії культури, циркові програми. Фестиваль триватиме до 21:00», - розповів Віктор Даниленко.
Харків'ян запрошують на фестиваль мистецтв Харків'ян запрошують на фестиваль мистецтв Reviewed by Редактор ленты on 15:31 Rating: 5
На платформі Blogger.