Seo Services

У Харкові пройде Велодень

Цього року одне з наймасштабніших спортивних подій Харкова об'єднає велолюбителів 19 травня на Площі Свободи.

"Велодень-2019" пройде в унікальному харківському стилі, що буде відображено в традиційному флеш-мобі. Слоган свята - "Ну шо, покатаємо?!".

Вже о 10:00 на площі Свободи відбудеться флеш-моб. А о 11:00 велоколона парадом стартує по проспекту Науки. Крім флеш-мобу і велопараду організаторами заплановано безліч розваг на площі. Всі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші цінних призів на сцені, погуляти по ярмарку і підкріпитися в фуд-корті. Для дітей будуть організовані окремі ігрова і вело-зони.

Спеціальний приз від організаторів та партнерів "Велодня" дістанеться наймасовішою команді велосипедистів, яка візьме участь в велопараді. Для того, щоб взяти участь в конкурсі, команді необхідно подати попередню заявку з зазначенням очікуваної кількості учасників і мати однакову відмінну форму. Визначення наймасовішою команди відбудеться після велопробігу на плошадь Свободи біля сцени.

Родзинка "Велодня-2019" - фестиваль райдер-культур "Компліт". Це змагання, які пройдуть в спеціально створеному скейт-парку на площі Свободи. У турнірі візьмуть участь спортсмени на BMX, самокатах, роликах і скейтах.

Дата: 19 мая 10:00
Локація: площа Свободи, Харків
Вартість: безкоштовно

У Харкові пройде Велодень У Харкові пройде Велодень Reviewed by Редактор ленты on 11:00 Rating: 5
На платформі Blogger.