Seo Services

У Богодухівському районі закінчують ремонт приймального відділення лікарні

У Богодухівської районної лікарні завершують ремонт приймального відділення.

За даними прес-служби ХОДА, за останні три роки в медичній установі відбулися великі зміни.

У 2018 році в установі замінені вікна в поліклінічному відділенні і в хірургічному корпусі, проведено капітальний ремонт холу, денного стаціонару та зубного поліклінічного відділення. Також проведено капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих заходів в поліклінічному відділенні: утеплення фасадів, дверей, пристрій вимощення. У 2019 виділено кошти на капітальний ремонт та перепланування приміщення будівлі стаціонарного відділення для розміщення комп'ютерного томографа та ремонт системи подачі води в цокольному приміщенні поліклінічного відділення. З початку 2019 року через районного бюджету виділено кошти на придбання медичного обладнання для фізіотерапевтичного відділення, на оснащення кабінету телемедицини, на придбання дентального рентгенологічного апарату », - розповів директор Богодухівської ЦРЛ Микола Грищенко.

Також наголошується, що вже завершуються роботи з облаштування приймального відділення стаціонару. Виконано роботи по заміні внутрішніх комунікаційних мереж, опалення, трьох вхідних груп, побудований пандус, завершуються внутрішні оздоблювальні роботи (облицювання плиткою). Для 3-х операційних приймального відділення придбано 3 великі лампи. Завершення робіт заплановано на кінець червня.

У Богодухівському районі закінчують ремонт приймального відділення лікарні  У Богодухівському районі закінчують ремонт приймального відділення лікарні Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.