Seo Services

У Харкові в парку Горького відсвяткують День Конституції та День молоді

Концерти та дискотеки пройдуть на День Конституції та День молоді 28 та 30 червня в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

У ці дні на центральній алеї до вечора працюватимуть майстри з розпису хною, аквагримом і біо-тату.

28 червня на головній сцені пройдуть дитяча анімаційна програма «Дружба - це диво», концертна програма Національного університету цивільного захисту, концерт групи «Льюс Керролл». Увечері пройде молодіжна дискотека з діджеєм Dj Tokyo Rabbit.

30 червня, в День молоді, на головній сцені вдень пройде інтерактивна шоу-програма творчої студії «Pingwin», ввечері - парад подружок нареченої, танцювальне шоу від «All Stars dance centre», виступи кавер-групи «Take five», творчих колективів Харкова і святкова дискотека з Pj-підтримкою.

У Французькому парку виступить саксафоніст, запланована вокальна програма, а в Ретро-парку традиційно пройдуть танці для всіх бажаючих.

Також в цей день відбудуться Всеукраїнський турнір Федерації «Богатирі України» і майстер-клас бою на мечах від Клубу історичної реконструкції «Князь».

З детальною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Організатори концертної програми на головній сцені - Харківський міський центр дозвілля молоді, Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Центральним парком культури і відпочинку імені Горького.


У Харкові в парку Горького відсвяткують День Конституції та День молоді У Харкові в парку Горького відсвяткують День Конституції та День молоді Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.