Seo Services

Харків'ян запрошують на виставку живопису

З 21 червня «Мистецтво Слобожанщини» представить виставку живопису харків'янина Віктора Тупіцина.

Про це повідомляють в ХОДА.

Відзначається, що художник є продовжувачем славних традицій Харківської школи живопису, в яких поєднувалося естетичну досконалість і цілісність, легке ліричний настрій.

«Для автора виставка« Стежками буття »є знаковою, бо пов'язана з чотирма ювілейними датами - власним 80-річчям, 80-річчям Харківської організації Національної спілки художників України, 75-річчям від дня заснування Харківської дитячої художньої школи ім. І.Рєпіна і 175летіем з дня народження видатного художника і нашого земляка Іллі Рєпіна. Ці дати є важливими для Віктора Тупіцина і його творчості, тому що, пройшовши великий творчий шлях, навчаючись на кращих зразках вітчизняного мистецтва, досягнувши професійних висот і визнання, він майже 40 років присвятив викладацькій діяльності в ДХШ ім. І. Рєпіна, прищеплюючи дітям не тільки свою майстерність і досвід, а й любов до творчості і вміння бачити прекрасне », - йдеться в повідомленні.


Харків'ян запрошують на виставку живопису Харків'ян запрошують на виставку живопису Reviewed by Редактор ленты on 14:00 Rating: 5
На платформі Blogger.