Seo Services

У США під час пожежі в музеї вціліли рідкісні рукописи



У штаті Міссурі, в місті Сент-Луїс, сталося загоряння в Музеї-бібліотеці рукописів Карпелес. Там зберігалися рідкісні екземпляри текстів і книг. Будівля була пошкоджена в результаті пожежі, але э сподівання, що більшість експонатів були врятовані.

Директор музею Керрі Мандербах повідомив журналістам, що рукописи в основному розміщувалися на першому поверсі, а місце виникнення пожежі знаходилося на другому. За його словами, всі документи були в захисних футлярах і папках.

У колекції музею-бібліотеки знаходилися випускний альбом Фіделя Кастро та військові документи пов'язані з особистістю Че Гевари. Раніше тут були виставлений екземпляр Біблії Гутенберга, Конституція Конфедерації штатів Америки, чернетка Білля про права, перший бейсбольний контракт відомого спортсмена Бебі Рута і лист Колумба, що описує узбережжі Америки. У музеї також зберігалися листок з формулою, записаною Альбертом Ейнштейном, і перший примірник «Американського словника англійської мови» Ноа Вебстера.

В результаті пожежі ніхто не постраждав, причини загоряння з'ясовують.
У США під час пожежі в музеї вціліли рідкісні рукописи У США під час пожежі в музеї вціліли рідкісні рукописи Reviewed by Редактор ленты on 14:00 Rating: 5
На платформі Blogger.