Seo Services

Паралімпіці-лижники тріумфально завершили сезон

За підсумками заключного етапу паралімпійського Кубка світу з біатлону та лижних гонок збірна України посіла перше загальнокомандне місце.

Про це повідомляють в прес-слуба ХОДА.

На японському етапі Кубка українські спортсмени, серед яких харків'яни Оксана Шишкова, Людмила Ляшенко та Віталій Лук'яненко, завоювали 6 золотих, 7 срібних і 10 бронзових медалей. 1 золота, 2 срібні та 2 бронзові нагороди - на рахунку харків'ян.

Так, Оксана Шишкова в змаганнях серед жінок з порушенням зору разом зі своїм тренером-гайда Віталієм Козаковим перемогла в біатлоні на середній дистанції, двічі фінішувала другою (лижні гонки (коротка дистанція) та біатлонний спринт), а також стала бронзовим призером у лижних гонках на середньої дистанції.

У змаганнях серед чоловіків з порушенням зору Віталій Лук'яненко разом зі своїм тренером-гайда Борисом Бабаром фінішував третім в біатлоні на середній дистанції.

За підсумками Кубка світу 8 спортсменів Національної паралімпійської збірної команди України нагороджені особистими кубками в біатлоні і 7 паралімпійців стали володарями кубка в лижних гонках. Серед них і харків'яни. Оксана Шишкова і Людмила Ляшенко отримали кубки як в біатлоні, так і в лижних гонках, а Віталій Лук'яненко став володарем кубка в біатлоні.
Паралімпіці-лижники тріумфально завершили сезон Паралімпіці-лижники тріумфально завершили сезон Reviewed by Редактор ленты on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.