Seo Services

У Харкові пройшов фінал міського конкурсу «Учень року-2019» (Фото)


У п'ятницю, 5 квітня, в харківській школі №151 відбувся фінал міського конкурсу «Учень року-2019».

За інформацією прес-служби Харківської міської ради, за звання «Інтелектуал року», «Спортсмен року», «Творча особистість року» і «Лідер року» боролися 30 кращих школярів, яких вибрали з 317 старшокласників, які брали участь в районному турі конкурсу.

На заключному етапі конкурсу учасники пройшли три випробування: відгадували п'ять видатних особистостей по запропонованим підказкам в конкурсі «Особистість», демонстрували ораторські здібності в конкурсі «Тема» і презентували власні досягнення, розкривши теми «Формула успіху», «Траєкторія успіху», «Крок до зірок »або« Фактор успіху ».


Серед фіналістів - три стипендіата Президента України, переможці міжнародних і всеукраїнських олімпіад, три майстри спорту України, переможці міжнародних спортивних, танцювальних та вокальних змагань і конкурсів, а також члени координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування, керівники учнівських об'єднань і рухів.
У Харкові пройшов фінал міського конкурсу «Учень року-2019» (Фото) У Харкові пройшов фінал міського конкурсу «Учень року-2019» (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 10:43 Rating: 5
На платформі Blogger.