Seo Services

Харківські бадмінтоністи з перемогою повернулися з Латвії

В місті Сігулда пройшов міжнародний юнацький турнір, на якому спортсмени Харківщини вибороли 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзову медаль.

Такі дані розміщені на сайті ХОДА,

Медалі були розіграні в чотирьох вікових групах, в двох з них успішно виступили харків'яни. У категорії U-15 Олександра Боцман стала переможцем в жіночій одиночній категорії, завоювавши в фіналі перемогу 21:15, 24:22 над іншою українкою Ганною Коваленко з Миколаєва.

У цій же віковій групі Олексій Титов і Анастасія Бірюковская завоювали золоту медаль в змішаній парній категорії. У фіналі харків'яни перемогли миколаївську пару - Єгора Леонтьєва і Софію Черноморову. Також Олексій Титов отримав срібну медаль в чоловічій одиночній категорії, поступившись у фіналі з рахунком 16: 21,12-21 Івану Царегородцева з Миколаєва.

Анастасія Бірюковская відзначилася ще «сріблом» і «бронзою» у віковій групі U-13. У фіналі одиночній категорії харківська бадмінтоністка поступилася 13:21, 21:13 12:21 суперниці з Молдови, а в дуеті з Софією Ніколаєвої з Миколаєва посіла третє місце в жіночій парній категорії
Харківські бадмінтоністи з перемогою повернулися з Латвії Харківські бадмінтоністи з перемогою повернулися з Латвії Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.