Seo Services

Харків'ян запрошують на «Побачення з класикою»

14 квітня в Театрально-концертний центрі відбудеться концерт «Побачення з класикою».

Така інформація розміщена на сайті ХОДА.

Скрипаль з Австрії - Михайло Захаров, який зіграв одну з головних ролей в популярному виставі «365» театру «Прекрасні квіти», знову виступить з МАСО «Слобожанський».

Цей концерт стане першим виступом скрипаля з МАСО за час, що минув з моменту його навчання в музичній школі. У програмі - твори Шуберта, Моцарта і Глієра. За диригентським пультом - диригент Національної філармонії України Віталій Протасов.

З 2005 року Михайло Захаров, переможець міжнародних музичних конкурсів, живе в Австрії, але народився і зробив перші кроки в музиці він в Харкові.

«І хоча виступати в рідному місті вдається нечасто, харківська публіка кожен виступ зустрічає дуже тепло», - розповідає скрипаль, особливо відзначаючи свою участь у виставі «365» театру «Прекрасні квіти», резонансна прем'єра якого відбулася на сцені Харківського оперного театру в грудня 2016 року. У тому спектаклі Михайло вперше об'єднав ролі соліста і актора.

У першому відділенні концерту музиканти зіграють увертюру «В італійському стилі» ре мажор, створену Францем Шубертом під враженнями від популярної на початку 19 століття музики італійського композитора Россіні, і Концертне алегро для скрипки з оркестром соль мінор. Його автор - Рейнгольд Глієр, також відомий як талановитий диригент і педагог - наставник таких видатних композиторів, як Сергій Прокоф'єв, Левко Ревуцький, Борис Лятошинський та інші. А в другому відділенні прозвучить Симфонія №40 Вольфганга Амадея Моцарта.

Концерт «Побачення з класикою» відбудеться в Театрально-концертному центрі (малий зал ХНАТОБу) 14 квітня о 19.00. А наступний виступ МАСО «Слобожанський» пройде 16 квітня в Будинку Алчевських о 18:00. Це буде концерт The voice of Spring ( «Голос весни»), в якому разом з харківськими музикантами на сцену вийдуть оперні співаки з Китаю. У супроводі оркестру вони виконають арії з опер видатних європейських композиторів, китайські та українські пісні.
Харків'ян запрошують на «Побачення з класикою» Харків'ян запрошують на «Побачення з класикою» Reviewed by Редактор ленты on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.