Seo Services

Харків'яни можуть подати ідеї щодо розвитку туризму в місті

Оголошено відкритий конкурс ідей «Я люблю Харків» щодо підвищення туристичної привабливості міста.

Як повідомляють в прес-службі міськради, в ньому можуть взяти участь всі бажаючі. Робота може бути індивідуальною або колективною. Основні теми конкурсних робіт: заходи щодо поліпшення туристичної інфраструктури, пропозиції щодо вдосконалення загальної інформаційної системи міста, з розвитку подієвого, ділового та спортивного туризму, створенню нових туристичних маршрутів та ін.

Конкурсна робота повинна бути представлена ​​в електронному вигляді, українською або російською мовами, обсягом не більше 7 сторінок (формат А4, шрифт Arial, розмір 14, одинарний міжрядковий інтервал). Додаткові матеріали (фото, схеми, візуальні матеріали і т.п.) потрібно надіслати разом з конкурсною роботою окремим файлом і пояснюють коментарями обсягом не більше 10 сторінок.

Учасники повинні вказати П.І.Б., адреса електронної пошти та контактний номер телефону, сферу діяльності, подати резюме проекту, описати мета роботи і питання, які розглядаються. Також необхідно вказати механізм реалізації проекту, очікуваний результат, планований бюджет і джерела фінансування. Оформлену роботу потрібно надіслати до 5 травня поточного року на електронну адресу: listova@citynet.kharkov.ua.

До складу конкурсної комісії входять представники Департаменту міжнародного співробітництва, Міського туристичного інформаційного центру, творчої групи «KAILAS-V», громадської організації «I love Ukraine».

Нагородження переможців відбудеться 24 травня в ході IX Міжнародного туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі», який пройде в готелі «Premier Palace Hotel Kharkiv». Приз за 1-е місце конкурсу - стажування за кордоном від Департаменту міжнародного співробітництва (участь у складі делегації в туристичній виставці в одному з міст-побратимів; витрати на проживання, харчування та трансфер несуть організатори); приз за 2-е місце - турпоїздка від «Харків-Авто»; приз за 3-е місце - сертифікат на місяць безкоштовного вивчення англійської, чеського чи французької мов.

За роз'ясненнями та додатковою інформацією можна звертатися в Департамент міжнародного співробітництва за адресою: пл. Конституції, 7, к. 44. Тел .: 760-74-41.

Організатори конкурсу «Я люблю Харків» - Департамент міжнародного співробітництва, Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради спільно з творчою групою «KAILAS-V».
Харків'яни можуть подати ідеї щодо розвитку туризму в місті Харків'яни можуть подати ідеї щодо розвитку туризму в місті Reviewed by Редактор ленты on 12:30 Rating: 5
На платформі Blogger.