Seo Services

Рятувальники перевіряють харківські храми на безпеку (Фото)

Напередодні Великодня рятувальники Харківщини проводять перевірку стану пожежної безпеки культових споруд.

Про це повідомляють на сайті ГУ ГСЧС в Харківській області.

Відзначається, що перевіряють храми в зв'язку зі святом Пасхи. В цей день в храмах збирається велика кількість людей, а також використовується відкритий вогонь, зокрема, від свічок. Для того, щоб попередити події, проводяться позапланові перевірки дотримання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та захисту культових споруд і молитовних будинків.

Так, нещодавно рятувальники навідалися в Храм Успіння Пресвятої Богородиці Харківської єпархії Української православної церкви, розташований в селищі Солоницівка Дергачівського району.

«Під час перевірки рятувальники не тільки перевірили щоб в храмі все відповідало нормам безпеки, а й проінструктували священнослужителів щодо дотримання протипожежного режиму, ознайомили з основними правилами пожежної безпеки та порядком дій у разі небезпеки», - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що фахівці ГСЧС переконалися в тому, що в храмі є необхідна кількість вогнегасників, а також вільний хід до шляхів евакуації, на випадок надзвичайної події.
Рятувальники перевіряють харківські храми на безпеку (Фото) Рятувальники перевіряють харківські храми на безпеку (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.