Seo Services

У Харкові пройде день рок-н-ролу

Харків'ян запрошують в Екопарк на день рок-н-ролу.

Розважальна програма майбутніх вихідних, 13-14 квітня, присвячена усіма коханому і нестаріючий жанру популярної музики, обіцяє бути по-справжньому драйвовою і стильною.

«Гості Соціально-гуманітарного мультикомплекс в неділю зможуть зануритися в унікальну атмосферу 50-60-х років - епохи розквіту рок-н-ролу. У програмі, присвяченій Всесвітньому дню рок-н-ролу, весела тематична вікторина, музичні майстер-класи, а також можливість зробити знімок на пам'ять в винтажной фотозоні разом з самим Королем - Елвісом Преслі. Крім того, спеціально для наших маленьких гостей готуються ігрові програми «Подорож в країну первоцвітів» і «Дитячий час». Тиждень тому відновила роботу Ізостудія на природі, де темою вихідних будуть весняні квіти. Ну а тих, хто зголоднів, як завжди, чекає апетитна каша », - повідомили організатори свята.

Ігрова програма для дітей «Подорож в країну первоцвітів» чекає своїх учасників в суботу о 11:00 і 14:00. О 12:00 на головному майданчику в суботу та неділю - ігрова програма «Дитячий час». «Дорослий годину»: рок-вікторина почнеться в неділю о 14:00. Танцювально-розважальна програма для дітей та дорослих «Кашу танцем не зіпсуєш!» Стартуватиме о 13:20. І о 14:20 для любителів потанцювати «Полька-DANCE».
У Харкові пройде день рок-н-ролу У Харкові пройде день рок-н-ролу Reviewed by Редактор ленты on 08:05 Rating: 5
На платформі Blogger.