Seo Services

Харківські рятувальники показали дітям можливості спецтехніки (Фото)

На Харківщині рятувальники провели для дітей акції, які називаються «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Така інформація розміщена на сайті ГУ ГСЧС в Харківській області.

Відзначається, що до рятувальників в гості прийшли учні 1-4 класних 2-й Балаклійської ЗОШ, а також вихованці дитячих садів №7 та №2.

«Дітям продемонстрували всі можливості пожежної автоцистерни та автодрабини. Бійці не лише показували і розповідали про свою техніку, а й по-справжньому показали її в дії. Від цистерни вони подали пожежні стволи, зокрема лафетних стовбур, закріплений на даху авто. Розгорнули на всю довжину автодрабина та показали як без страху і вміло по ній може піднятися «в небо» рятувальник. Також діти власноруч пощупали пожежно-технічне обладнання і кожен бажаючий міг забратися всередину бойового автомобіля, включити сирену і по рулити, на мить відчувши себе водієм, який мчить по тривожного виклику », - йдеться в повідомленні.

Також підкреслюється, що дітям розповіли про основні правила, які допоможуть убезпечити життя кожного і вручили пам'ятки.

Діти охоче фотографувалися поруч зі спецтехнікою. Всі залишилися дуже задоволеними і чекають наступних таких акцій.


Харківські рятувальники показали дітям можливості спецтехніки (Фото) Харківські рятувальники показали дітям можливості спецтехніки (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 16:00 Rating: 5
На платформі Blogger.