Seo Services

Харківські кіннотники успішно виступили на змаганнях (Фото)

Вихованці Кінного комплексу Фельдман Екопарк взяли участь у Міжнародному фестивалі кінно-трюкового мистецтва "Кентаври", який проходив 20-21 квітня в столичному парку "Київська Русь".

Про це повідомляють в прес-службі Екопарку.

Це масштабне шоу зібрало кращих кінних каскадерів України, часто представляють нашу країну на змаганнях за кордоном, а також гостей з інших країн. Побачити їзду задом наперед, догори ногами відразу на двох конях, вибудовування кінної піраміди та інші запаморочливі трюки в їх виконанні приїхали численні глядачі.

"В змаганнях по джигитовке - військово-прикладному вигляді кінного спорту - брали участь понад 50 спортсменів. Змагалися у виконанні складних трюків, які потребують злагодженої роботи коня та вершника: арабески, обриви, пістолі, хрести, різні стійки. Наші кіннотники виступали в різних номінаціях і досить успішно, а наш джигіт Євген Тузов в категорії старші юніори навіть зайняв почесне перше місце", - розповів Владислав Смалений.
Харківські кіннотники успішно виступили на змаганнях (Фото) Харківські кіннотники успішно виступили на змаганнях (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 14:00 Rating: 5
На платформі Blogger.