Seo Services

Міжнародний турнір з боксу пройшов у Харкові

Змагання зібрали спортсменів з семи країн, повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Міжнародний турнір з боксу серед юніорів на призи клубу Заслуженого майстра спорту України Сергія Данильченко пройшов з 26 по 31 березня в манежі КДЮСШ «ХТЗ». У ньому взяли участь боксери з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Грузії, Румунії, Хорватії та України, а за його підсумками збірна України, завоювавши 8 золотих, 7 срібних і 13 бронзових нагород, посіла перше загальнокомандне місце.

3 золоті і 4 бронзові медалі були на рахунку харківських боксерів. Перемогу у ваговій категорії до 57кг завоював В'ячеслав Брігаденко. У фіналі харків'янин з рахунком 4: 1 поборов румуна Самуеля Романа.

Микита Горбатенко завоював золоту медаль у вазі до 70кг. У фіналі він за одноголосним рішенням суддів 5: 0 поборов Ігоря Шарова із Запоріжжя

Ще один харків'янин Матвій Ряжба став переможцем у ваговій категорії до 80 кг, вигравши фінальний поєдинок з рахунком 5: 0 у запорізького боксера Данила Меняйло.

Бронзові медалі завоювали: Данило Дрижак (вагова категорія - 44-46кг), Дмитро Соляник (вагова категорія - до 48кг), Іван Литвин (вагова категорія - до 50 кг), Семен Орлов (вагова категорія - до 57кг)

Цей турнір став одним з етапів підготовки до юніорського чемпіонату Європи, який з 17 по 25 травня пройде в Румунії.
Міжнародний турнір з боксу пройшов у Харкові Міжнародний турнір з боксу пройшов у Харкові Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.