Seo Services

В Харкові пройшла Ніч Музеїв 2019 (ФОТО)


В Харкові пройшла Міжнародна акція "Ніч Музеїв". Вона пов'язана з Міжнародним днем музеїв, який відмічається кожен рік - 18 травня.

24 майданчика приймали усіх бажаючих починаючи вже з 11:00 години ранку 18 травня.

Харків'яни  та гості нашого міста могли відвідати різнопланові музеї - від традиційних художнього, історичного та різних краєзнавчих до комерційних установ та грантівських проектів абсолютно безкоштовно.

Всі музеї створили оригінальні програми і заходи.

В Харківському художньому музеї провели вуличну виставку дитячого малюнку "Нащадки великого майстра " присвячену ювілею слобожанського українського художника Іллі Репіна.


В Харківському літературному музеї відвідувачам підготували інтерактивну вуличну експозицію у дворі цієї інституції, а також виставу під відкритим небом. Харківська студія плейбек-театр "Живе дзеркало" відтворювала ситуації з життя українських митців, поетів та літераторів 20-х років ХХ сторіччя.




В центрі сучасного мистецтва "Єрмілов центр" глядачів знайомили з виставковим проектом "Шлях Енея".


В обласній художній галереї "Мистецтво Слобожанщини" проходила виставка картин "Дарую майстерність".



В художній галереї імені Генриха Семирадського відбувалась демонстрація  живопису Олександра Шеховцова, Тараса Середи та Микити Середи з проекту "Вдячність", також відвідувачам показували фільм про творчість заслуженого діяча мистецтв України Олександра Шеховцова.



Завершилась акція далеко опівночі, а деякі інституції приймали відвідувачів до ранку.

Автор, фото: Олександр Кузьменко




В Харкові пройшла Ніч Музеїв 2019 (ФОТО) В Харкові пройшла Ніч Музеїв 2019 (ФОТО) Reviewed by Редактор on 08:00 Rating: 5
На платформі Blogger.