Seo Services

9 травня до меморіального комплексу в Дергачівському районі курсуватиме безкоштовний транспорт

Автобуси відправлятимуться від станції метро «Держпром» з 8:00 до 15:00 кожні півгодини.

Центральний захід регіону з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні розпочнеться на Національному меморіальному комплексі в Дергачівському районі (смт Солоницівка) о 10:00 9 травня.

Традиційно першою подією дня стане покладання квітів до монументальної стели загиблим воїнам. У заході візьмуть участь ветерани Другої світової війни, учасники АТО і ООС, керівництво області, представники громадських організацій і жителі Харківщини.

Протягом дня на території меморіального комплексу буде працювати музей і виставка сучасної військової техніки. Запланований урочистий концерт за участю професійних артистів і аматорських колективів Харківської області. Для ветеранів також буде організовано роботу польової кухні.

Ряд заходів, присвячених річниці закінчення Другої світової війни, почнеться в Харківській області 8 травня - в День пам'яті і примирення на Меморіалі Слави в Харкові відбудеться пам'ятна акція. Початок заходу - о 10:00.
9 травня до меморіального комплексу в Дергачівському районі курсуватиме безкоштовний транспорт 9 травня до меморіального комплексу в Дергачівському районі курсуватиме безкоштовний транспорт Reviewed by Редактор ленты on 09:04 Rating: 5
На платформі Blogger.