Seo Services

"Здоровим бути модно": в Харкові молодь відвідала форум (Фото)

Захід пройшов з 10 по 12 травня з метою популяризації знань з безпеки життєдіяльності, здорового способу життя та попередження негативних проявів у молодіжному середовищі.

Про це повідомляють в прес-службі ХОДА.

Організаторами форуму стали Міністерство молоді та спорту України спільно з Управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Захід зібрав 100 учасників з різних регіонів України - членів молодіжних громадських організацій, молодіжних працівників, представників державних установ та організацій, діяльність яких спрямована на формування здорового способу життя молоді, лідерів студентського самоврядування, працівників молодіжних центрів різних форм власності.

До дискусій, презентаційним сесій приєдналися і обласна молодіжна громадська організація «Харківський центр волонтерів»; комунальний заклад «Харківський обласний центр боротьби з ВІЛ / СНІДом»; громадська організація «Здорова нація - майбутнє України» та інші. Темою обговорення стали питання підвищення рівня здоров'я молоді та популяризації культури здоров'я в молодіжному середовищі.
"Здоровим бути модно": в Харкові молодь відвідала форум (Фото) "Здоровим бути модно": в Харкові молодь відвідала форум (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 10:32 Rating: 5
На платформі Blogger.