Seo Services

У Харкові триває реконструкція Саржиного яру

У Саржиному яру будують дитячий майданчик і виконують інші роботи по реконструкції.

Як повідомляється в прес-службі Харківської міськради, в яру вже давно встановили велику новий спортивний майданчик і тенісні столи, а поруч будують дитячий майданчик з прогумованим покриттям. Там встановлять батути, скелелазне обладнання та інші атракціони.

За словами директора Департаменту комунального господарства Олексія Богача, в рамках реконструкції Саржин яр з'єднують з Центральним парком культури і відпочинку імені Горького.

«Виходить, що рекреаційна зона збільшена в рази, і люди, які гуляють в парку і хочуть перейти в сторону Ботанічного саду, зможуть це робити по асфальтованій освітленій дорозі», - повідомив директор департаменту.

Він зазначив, що в Саржиному яру не тільки створюють комфортні умови для пішоходів. У цьому році будуть розпочаті роботи з облаштування гранвідсівному доріжок в Лісопарку. У перспективі велодоріжку в Саржиному яру і Лісопарку об'єднають, щоб створити єдиний веломаршрут протяжністю понад 20 км.

У Харкові триває реконструкція Саржиного яру У Харкові триває реконструкція Саржиного яру Reviewed by Редактор ленты on 08:50 Rating: 5
На платформі Blogger.