Seo Services

У Харкові нагородили найкращих учнів міста (Фото)


Глава Харківського самоврядування Геннадій Кернес нагородив харківських школярів, які перемогли на міжнародних олімпіадах та конкурсі «Учень року - 2019».

Про це повідомляють в прес-службі Харківської міськради.

Школярам вручили подяки, подарунки та сертифікати на міську стипендію «Обдарованість», яка виплачується кращим школярам Харкова.

Відзначається, що в навчальному році, який закінчується, харківські школярі виграли 87 медалей на всеукраїнських змаганнях і 8 - на міжнародних (Romanian Master of Mathematics (RMM), Іранської геометричній олімпіаді (IGO), Міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики (IOAA).


Конкурс «Учень року» пройшов в чотирьох номінаціях: «Інтелектуал», «Лідер», «Творча особистість» і «Спортсмен року». Переможцями стали 20 хлопців, серед яких - стипендіати Президента України, переможці міжнародних і всеукраїнських турнірів, конкурсу-захисту наукових робіт Малої академії наук України, спортивних і творчих конкурсів, лідери шкільного самоврядування.

У Харкові нагородили найкращих учнів міста (Фото) У Харкові нагородили найкращих учнів міста (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 10:42 Rating: 5
На платформі Blogger.