Seo Services

Марія Рисак: Харків дихає новими заходами, креативними подіями, прем'єрами та неординарними рішеннями


Харків дихає новими заходами, креативними подіями, прем'єрами та неординарними рішеннями. Жити в такому великому місті і ходити тільки до супермаркету - це злочин. Культурне життя невід'ємна частина повноцінного, яскравого, цікавого життя. Нові місця, нові люди, нові враження - це те, що надихає і дає новий ковток свіжої енергії. Виходьте з зони комфорту, сходіть туди, де ще не були, познайомтеся з чимось абсолютно новим і незвіданим, і гарантую, життя заграє новими фарбами! Ловіть добірку нових цікавих подій на наступний тиждень.

ПН 20 травня
У понеділок вранці всі біжать на роботу, а матусі в декреті залишаються нудьгувати вдома ... :( а ось і ні! Для домогосподарок теж знайдеться чим зайнятися. В Дафі по понеділках збирається "Клуб матусь" - безкоштовні зустрічі домогосподарок, лекції та майстер-класи, пов'язані з вагітністю, вихованням дітей, кулінарією та іншими жіночими секретами.

Понеділок чудовий привід відвідати прем'єру, нове рішення хореографічної вистави за знаменитим шекспірівськім сюжетом - Ромео і Джульєтта в ХНАТОБі.

А як щодо одягнути довгу вечірню сукню або смокінг і долучитися до доброї справи? Закінчити напружений понеділок можна на міжнародному благодійному балі «Коли збуваються мрії» - зібрані під час балу кошти будуть спрямовані на створення ще одного дитячого будинку сімейного типу в Дитячому містечку «Отрадне», впевнена повернетеся в понеділок додому з добрими думками і хорошим настроєм.

ВТ 21 травня
Найяскравішою подією вівторка, на мою думку, стане концерт Святослава Вакарчука в супроводі камерного оркестру, родзинкою концерту має стати те, що Святослав сам буде за роялем, в такому амплуа Харків його ще не бачив.

А якщо не зможете дістати квиток, не турбуйтеся, я вже знайшла не менш цікаві події, наприклад, фестиваль «Фантазії короткого метра» - це 10 короткометражних фільмів в стилі фентезі, які мають 17 відзнак престижних міжнародних кінофестивалів
Або театралізоване вокально-симфонічний шоу «Тhe Phantom of the Opera» в супроводі великого симфонічного оркестру, або World Hits - найпопулярніші хіти та саундтреки світового кіно.

Але і це ще не все, останнє що запропоную для вівторка - "Пригоди італійців в Італії" з Русланою Писанкою в театрі Шевченка. Вибір для вівторка супер - у вас немає шансів залишитися вдома;).

СР 22 травня
У середу для тих, хто працює в fashion індустрії, пройде профільний захід F-marketing - конференція про розвиток fashion-бізнесу за допомогою інструментів маркетингу.

А для тих, хто не фешн, можу запропонувати заглянути в Центр сучасного мистецтва «Ермілов Центр» на українсько-італійський виставковий проект «Шлях Енея», де зібрали тринадцять авторів трьох поколінь з України, Італії, Німеччини та Албанії.
Вечір середи розфарбує яскравими музичними фарбами концерт українського джазу Ukrainian Jazz Music в ДК Art Area.
Також в середу в мультиплексі буде фільм, на який я точно піду, "Дивовижний світ Ієроніма Босха". Цей художник вже більше п'яти століть дивує своїх глядачів вигадливими поєднаннями і метафорами в живопису, сподіваюся після фільму розкрити пару його секретів :).

ЧТ 23 травня
У четвер давай по-імпровізуємо - новий гумористичний проект від "Студія Квартал 95" без заготовок і сценарію, все теми для жартів дають глядачі. Ніхто не знає, що станеться в наступну секунду і куди заведе імпровізація. Учасники проекту з гучних шоу: «Вечірній Київ», «Ліга Сміху», «Розсміши коміка».

Ще одна прем'єра майбутнього тижня - вечір короткометражних повнокупольних програм в Планетарії. Глядач при перегляді відчуває ефект перебування всередині сюжетного простору.
Найбільші планетарії світу лише недавно стали демонструвати подібні програми.

Хочеш почути нове покоління музики і розширити межі своїх музичних уподобань? Четвер, клуб "Корова", група [O]. Я теж нічого раніше не чула про цю групу, але коли почитала про них і дізналася, що вони співпрацюють з лейблом Івана Дорна, що отримали нагороду Кращий Сингл 2017 року за версією станції Kiss FM, а також постійні учасники українських фестивалів: Імпульс Фест, Atlas Weekend, Koktebel Jazz Festival, Hedonism Festival, Odessa Film Festival, Lviv Acoustic Fest, Wschod Kyltury, Бандерштат, Wild Wild Fest та ін., так ось дізнавшись все це, вирішила, що треба йти, хлопці мають бути цікавими.

А ще в четвер вечері можна трошки збожеволіти :) в Пластиліновій Вороні "Театральне божевілля" - це епізоди, поставлені з уривків п'єс і драматичних творів А. Чехова, Ф. Достоєвського, С. Мрожека, О. Купріна, М. Гоголя . Це буде справжнім театральним божевіллям, яке змусить вас сміятися до сліз, плакати, співпереживати і точно не залишить байдужим.

ПТ 24 травня
У парку Горького відбудеться п'ятничне святкування Останнього дзвоника: банти, гольфи і багато радісних дітей, в передчутті літа і свободи :).

У п'ятницю буде цікава лекція в креативному IT хабі "РОЗВИТОК" "Життя в світі дедлайнів", тема про наш наболіле, правда ж?

Увечері на Арт-заводі МЕХАНИКА наш харківський Симфонічний оркестр під відкритим небом виконає найвідоміші композиції, мені здається коштувати перевірити, як оркестр зазвучить під акомпанемент зоряного неба.

Харків - місто контрастів. Поки оркестр звучатиме, на арт-заводі "Механіка", в "пробках" відбудеться триб'ют-шоу групи "Ленінград", що точно порадує шанувальників творчості Сергія Шнурова. Обирайте;).

А я, як не дивно, в п'ятницю ввечері буду в ляльковому театрі, не дивуйтесь, квитки були взяті після численних позитивних відгуків - спектакль "Гамлет" для дорослих, так-так, в нашому ляльковому театрі, чому би не вийти за межі стереотипів?

СБ 25 травня
Суботній ранок, можна буде назвати батьковим вранці, так як всі жінки залишать дітей вдома і зберуться в великому залі Radmir Expohall на форумі «DivaSoul 2019», присвяченому життю та розвитку сучасної жінки.

Ще, в тому ж IT хабі РОЗВИТОК мене зацікавила лекція - "Небанальний сюрреалізм. Сальвадор Далі і його послідовники. "Все що пов'язано з Дали ексцентрично, загадково і завжди маняще цікаво, треба йти :).

Суботній вечір пропоную провести на пішохідній екскурсії "Харків запалює вогні, прогулятися з Старого центру в Новий, від площі Конституції до площі Свободи.

НД 26 травня
Підемо дивитися на виставку ретро-автомобілів? Якщо встигнемо до початку, застанемо проїзд-парад ретро-екіпажів по Сумській. Як маму мене порадувало, що вперше на виставці малюки матимуть можливість брати участь в гонках на поділених ретро-авто, синуля оцінить точно.

Ще один цікавий недільний захід - Mini Maker Faire. Це сімейний фестиваль технологій, винахідливості, креативності, це такий собі мікс науки, мистецтва, ремесел і IT, який проходить у всьому світі вже більше 10 років!
Ех, ностальгія .... олдскульний вечір неділі з Бумбокс в Механіці, пам'ятаєте "Бобік", "Вахтерам", "Гайки з Ямайки", "Ким ми були" - ну як тут не піти;).

Ну що, вже неділя ніч, а вам не спиться? Тоді гоу на нічну екскурсію "Історія і злочини дореволюційного Харкова". Ви знали, що в старому Харкові було скоєно найбільше пограбування банку за всю історію Російської Імперії? А де в старому Харкові страчували злочинців? Впевнена, вночі Харків відкриється для Вас зовсім іншим боком.

Нехай твій тиждень буде яскравим та надихає тебе!

Харківський блогер і інфлюенсер Марія Рисак
Instagram - @marimomti
Марія Рисак
Редакція не впливає на зміст блогів та не несе відповідальності за ті думки, які автори висловлюють на сторінках Kharkiv.misto.in.ua
Марія Рисак: Харків дихає новими заходами, креативними подіями, прем'єрами та неординарними рішеннями  Марія Рисак: Харків дихає новими заходами, креативними подіями, прем'єрами та неординарними рішеннями Reviewed by Редактор on 16:05 Rating: 5
На платформі Blogger.