Seo Services

Харківщина очолила рейтинг соціально-економічного розвитку областей України

Кабінет міністрів України оприлюднив дані моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів за 2018 рік.

Харківська область посіла перше місце серед областей України і друге - після міста Києва.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розрахувало загальну рейтингову оцінку регіонів по 62 показникам, які згруповані по 12 напрямам. За результатами оцінки Харківська область підтвердила своє перше місце за напрямом «Доступність і якість послуг у сфері освіти», а також посіла другі місця за напрямками: «Розвиток малого і середнього підприємництва», «Відновлювана енергетика та енергоефективність» та «Соціальний захист та безпеку» .
Крім того, наш регіон продемонстрував значний прогрес за кількома ключовими напрямками.

Так, за «Фінансової самодостатності» Харківська область піднялася за рік з 11-го на 4-е місце. За «Інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішньоекономічного співробітництва» область стала 7-й (замість 16-го місця в минулому році). Також на кілька сходинок у рейтингу область піднялася за «Розвитку інфраструктури», «Економічної і соціальної згуртованості» і «Доступності і якості послуг в сфері охорони здоров'я».

Харківщина очолила рейтинг соціально-економічного розвитку областей України  Харківщина очолила рейтинг соціально-економічного розвитку областей України Reviewed by Редактор ленты on 09:27 Rating: 5
На платформі Blogger.