Seo Services

Харків'яни вшанували пам'ять бійців-переможців у Другій Світовій війні



Сьогодні, на Меморіалі Слави в Лісопарку пройшла акція зі вшанування пам'яті бійців, що загинули в ході визволення Європейського континенту від нацизму.

День пам’яті та примирення відзначають сьогодні по всьому світу. Акція розпочалась хвилиною мовчання.
Квіти до вічного вогню поклали Геннадій Кернес, перший віце-мер Ігор Терехов, заступник голови ХОДА Євген Шахненко, глава облради Сергій Чернов. Також багато простих харків'ян, що представляли різні райони міста, прийшли на церемонію вшанування пам'яті загиблих з квітами.

Крім того, на акцію прийшли люди, які маркували себе, як представники "Бессмертного полка". Вони організованою колоною підійшли до вічного вогню та поклали квіти.
Пізніше за інших посадовців та народних депутатів, покласти квіти до вічного вогню прийшов народний депутат Михайло Добкін. Він впорався з цією акцією буквально за кілька хвилин.

На акції пильнували представники патріотичної громадськості, з метою недопущення використання забороненої символіки. Саме вони тримали національні блакитно-жовті та повстанські червоно-чорні прапори біля вічного вогню, таким чином демонструючи шанування українцями своєї історії. Патріоти представляли організації "Правий сектор", "Фрайкор", "Світанок".

Порядок охороняли 350 поліцейських та 50 нацгвардійців.








Автор, фото: Олександр Кузьменко
Харків'яни вшанували пам'ять бійців-переможців у Другій Світовій війні Харків'яни вшанували пам'ять бійців-переможців у Другій Світовій війні Reviewed by Редактор on 16:25 Rating: 5
На платформі Blogger.