Seo Services

У Харкові відбувся перший міжнародний фестиваль екранних мистецтв і фотографії

Вчора, 25 травня, в кінотеатрі ім. Довженка пройшов перший професійний фестиваль-конкурс екранних мистецтв і фотографії на тему подорожей «Kharkiv International Festival of Arts and Travel».

Про це повідомляють в прес-службі Харківської міськради.

Відзначається, що в заході взяли участь відеоблогери, фотографи і оператори з 11 країн: з України, Індії, Непалу, Польщі, Туреччини, Еквадору, Німеччини, Іспанії, Великобританії, Швейцарії і Ірану.

За підсумками перегляду робіт переможцем в номінації «Роуд-муві» стали представники України - Микола Алексєєнко та Денис Евстігнейкін. Робота цього дуету також отримала Гран-прі фестивалю. У номінації «Дрон-відео» кращою була визнана робота Олександра Отінгера з Німеччини. Спецприз в цій номінації отримав Сантьяго Урібе з Еквадору. Серед учасників в номінації «Тревел-документалістика» перемогу здобув також український дует - Ольга і Андрій Андрієнко. Переможцем в номінації «Фотомистецтво» був визнаний Хашид Сінгх з Індії. Спецприз в цій номінації отримав Халід Фарізадех з Ірану.


У Харкові відбувся перший міжнародний фестиваль екранних мистецтв і фотографії У Харкові відбувся перший міжнародний фестиваль екранних мистецтв і фотографії Reviewed by Редактор ленты on 14:18 Rating: 5
На платформі Blogger.