Seo Services

Харківські батутісти успішно виступили на домашньому чемпіонаті України

Господарі змагань вибороли 2 золоті та 1 бронзову медалі.

За інформацією Управління у справах молоді та спорту ХОДА, участь в чемпіонаті України зі стрибків на батуті взяли 72 спортсмени з різних областей країни. В особистих змаганнях серед чоловіків кращий результат - 58.95 балів - показав харків'янин Микита Іванський і вперше виграв дорослий чемпіонат України.

Ще один харків'янин Дмитро Бедевкін зупинився за крок від нагороди, посівши четверте місце.

У командних змаганнях серед жінок перемогла збірна Харківської області, до складу якої увійшли Анна Бакуновіцкая, Поліна Переверзєва, Владислав Гадецька і Софія Ткаченко. Харків'янки залишили позаду збірні Миколаївської області та Києва, які зайняли, відповідно, друге і третє місце.

На рахунку Ганни Бакуновіцкой була ще бронзова нагорода, яку вона отримала в особистих змаганнях. Поступилася харків'янка Світлані Малькової з Миколаєва та Діані Ключник з Одеси, яка стала чемпіонкою.

Ці змагання стали одним з етапів формування і підготовки збірної України зі стрибків на батуті, яка в листопаді цього року буде боротися в столиці Японії за медалі чемпіонату світу.
Харківські батутісти успішно виступили на домашньому чемпіонаті України Харківські батутісти успішно виступили на домашньому чемпіонаті України Reviewed by Редактор ленты on 17:00 Rating: 5
На платформі Blogger.