Seo Services

Ентузіасти розвивають музей АТО та ООС "Блокпост пам'яті. Харків" у бібліотеці (ФОТО)


У Харківській обласній бібліотеці для дітей, розташованій за адресою вул. Алчевських, 43 співробітники та адміністрація спільними зусиллями створюють музей присвячений героям новітньої війни за незалежність України.

"Блокпост пам'яті. Харків" це виставка предметів, пов'язаних з військовою справою, прапорів та різних знаків Збройних сил України. В експозиції представлені гільзи, шеврони, моделі військової техніки. Сюди ж додано особисті речі учасників АТО та ООС. В колекцію радо приймаються книги присвячені цим подіям і військовій тематиці.
 "Ми вирішили створити музейну експозицію, присвячену героям АТО і ООС у Харківській обласній Бібліотеці для дітей. Бо саме дітям треба нести патріотизм, для того щоб діти знали, що і як відбувалось, могли наочно побачити та відчуті ті події, що відбуваються у нашій з Вами та ними країні. Ми хочемо не лише показати артефакти пов'язані з війною, а й образи героїв АТО/ООС та волонтерів, тих людей, які допомагають перемозі. У експозиції представлені книги, які розповідають про ці події, про особистостей, що творили та творять новітню Історію України", 
- розповіла кореспонденту Kharkiv.misto.in.ua співробітниця Харківської обласної бібліотеки для дітей Олена Ніколаєнко.


Організатори музею наголошують на тому, що будуть раді будь-якій безоплатній допомозі в творенні музею та наповненні його фондів, оскільки вони хочуть і надалі розширювати існуючу експозицію. Тому вони закликають всіх, хто може допомогти у збільшенні фондів музею АТО/ООС "Блокпост пам'яті. Харків" при ХОБД жертвувати музею не тільки предмети матеріальної культури, а й ділиться спогадами, особистими речами і фотографіями Героїв АТО та ООС, сучасної російсько-української війни за незалежність України.

















Автор, фото: Олександр Кузьменко
Ентузіасти розвивають музей АТО та ООС "Блокпост пам'яті. Харків" у бібліотеці (ФОТО) Ентузіасти розвивають музей АТО та ООС "Блокпост пам'яті. Харків" у бібліотеці (ФОТО) Reviewed by Редактор on 10:00 Rating: 5
На платформі Blogger.