Seo Services

У Харкові влітку на водоймах працюватимуть рятувальні пости

Вісім рятувальних постів на шести водоймах Харкова обладнані до роботи в літній період.

Така інформація була озвучена в ході засідання Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У цьому році на шести харківських водоймах безпеку відпочинку людей на воді будуть забезпечувати вісім рятувальних постів. Зокрема, по одному з них встановлені в Олексіївському лугопарку в Шевченківському і Холодногірському районах, Удянського гідропарку в Новобаварського районі, на Основ'янському і Петренківському водоймах, ще три - в Журавлівському гідропарку.

«Станом на 15 травня набраний і працює повний штат особового складу сезонних працівників, проведено навчання рятувальників за фахом« плавець-рятувальник », а також навчання за програмою надання першої медичної допомоги. Крім того, всі рятувальні пости сьогодні укомплектовані медичними працівниками », - повідомив начальник комунального закладу« Спеціалізована водно-рятувальна служба міста Харкова »Валерій Михайлов.


У Харкові влітку на водоймах працюватимуть рятувальні пости У Харкові влітку на водоймах працюватимуть рятувальні пости Reviewed by Редактор ленты on 10:00 Rating: 5
На платформі Blogger.