Seo Services

Харківські школярі приміряли на себе роль рятувальників (Фото)



Вчора, 30 квітня в 22-й Державній пожежно-рятувальній частині по охорони Московського району побували діти з різних шкіл району.

Як повідомляють в прес-службі облуправління ГСЧС, метою заходу було продемонструвати малюкам повсякденну роботу пожежних, ознайомити зі спеціальним аварійно-рятувальним спорядженням і нагадати про необхідність дотримання правил безпечної поведінки, щоб уникнути біди в побуті.

Так, рятувальники показували малюків все службові приміщення, знайомили зі своїм побутом та умовами служби.

"В ході екскурсії діти дізналися багато цікавої інформації про історію та сучасність рятувальної служби, з захопленням посиділи в пожежних автомобілях, потримали пожежний інвентар і спеціальне рятувальне спорядження в руках. Пожежні провели з ними профілактичні бесіди, нагадали про правила особистої безпеки в повсякденному житті", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в кінці зустрічі гості мали можливість сфотографуватися з рятувальниками у пожежної техніки. Діти були в захваті від проведеної екскурсії.
Харківські школярі приміряли на себе роль рятувальників (Фото) Харківські школярі приміряли на себе роль рятувальників (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.