Seo Services

Марія Рисак: Привіт, куди підемо цього тижня?


Тільки не кажи мені, що у Харкові нудно і немає куди сходити, я доведу тобі протилежне. Щоп'ятниці я буду розповідати тобі про найцікавіші події міста на наступний тиждень. Так і знай, я маю твердий намір заповнити твій календар івентами під зав'язку;)

13 травня можна почати з дотику до прекрасного, наприклад в Боммері проходить показ першого арт-фільму про абсолютного генія ренесансу - Мікеладжело "Нескінченність". Якщо не потрапиш в понеділок, покази будуть до середини червня.

Вівторок 14 травня обіцяє бути смішним. "Слобожанська Ліга Сміху" 1/8 фіналу від студії «Квартал 95» і «Два Товариша». Головний сюрприз цього сезону Наталя Могилевська в кріслі і на сцені як «зоряний» тренер!

Середа 15 травня - запрошую пройтися по театрах, в Пушкіна можна оцінити нову прем'єру "Еврідіки більше немає" за п'єсою Ж. Кокто "Орфей". У Шевченка - на три з половиною години зануритися в містичну комедію "РеVIзоР" М.Гоголя. А в ХАТОБі - насолодитися витонченістю балету "Жізель". Що вибереш?

У четвер, 16 травня Харків зазвучить голосами Сергія Бабкіна, Олександра Положинського, чуттєвим фортепіано під зоряним небом Харківського планетарію і філармонійна  монографічна музикою Рославця. Цікаво? Зараз все детально розповім;) Сергій Бабкін в цей раз порадує ближчим і творчим форматом - Квартирником. Олександр Положинський приїде в Пробку показати свій новий проект "БУВ'Є". Фортепіано зазвучить ще більш витончено і романтично під зоряним небом Харківського Планетарію. А в філармонії вечір концертно-освітнього проекту Piano 119 про двох відомих авангардистів - художника Казимира Малевича і музиканта Миколу Рославця. При такому розмаїтті вибору, вечір четверга просто зобов'язаний бути музичним, пропустить через себе чарівну силу музики, а після прогуляйтеся по вечірнім Харковом.

Ось і настала п'ятниця 17 травня, є можливість провести її з користю і прокачати в «Фабриці Спейс» в сфері digital-маркетингу на конференції iDigital 2019, на якій 12 топових спікерів розкажуть про тренди галузі, поділяться своїми фішками і секретами. Серед них - відомий піарник Павло Гонза і deputy CEO Monobank Ілля Соколюк. Після конференції можна заїхати в ЛетоПарк і несподівано перенестися на Дикий Захід - традиційна американська кухня, національна музика, танці, спорт, пам'ятки, а в кінці вечора шоу! Що нам ще потрібно в п'ятницю ввечері, тільки хліба і видовищ :) Але, не варто розраховувати в п'ятницю лягти рано, адже це ще й "Ніч Рекламожерів" - останні найяскравіші і талановиті рекламні ролики з 40ка країн світу.

Фуууух, ну нарешті вихідні 18-19 травня ... .Як щодо почати їх з самопізнання? Я знайшла досить цікавий івент для суботнього ранку - 3-й Фестиваль трансформаційних ігор «усвідомлювати і твори», в процесі трансформаційних ігор можна дізнатися про себе дуже багато нового і несподіваного. Любителям активного відпочинку і спорту точно буде чим себе зайняти в ці дні. У суботу відбудеться новий Фестиваль зі спортивного орієнтування і туризму "Smart Race 2019" в Лісопарку - це мульти-гонка з елементами бігу, орієнтування, подолання перешкод і навіть стрільби. Для тих хто працює в сфері спорту та фітнесу Суботня подія-мастхев до відвідування - це SPORT MARKETING FORUM. Але це тільки розминка, в неділю 19 травня в Харкові - Велодень, можна буде як проїхатися по центру на велосипеді, так і взяти участь в активності на площі. Популяризація ЗСЖ справа приємна та корисна, раджу!
Крім фізичного навантаження не завадить збагатитися і духовно, 18-19 травня традиційно відбудеться "Ніч музеїв" - 24 культурних закладів Харкова відкриють свої двері, впевнена всі ми були далеко не в кожному і там є на що подивитися, наприклад: Музей історії жіноцтва, історії жіночого та гендерного руху, Музей комп'ютерної техніки та програмного забезпечення, Музей наукових відкриттів WOOM і це тільки те, що я зазначила для себе в першу чергу;)

Наш Харків не дає нудьгувати - зробіть свою тиждень яскравою, насиченою, повної нових емоцій і вражень! А в наступну п'ятницю я знову підберу для Вас цікаві заходи і івенти!

Харківський блогер і інфлюенсер Марія Рисак Instagram - @marimomti
Марія Рисак

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках Kharkiv.misto.in.ua

Марія Рисак: Привіт, куди підемо цього тижня? Марія Рисак: Привіт, куди підемо цього тижня? Reviewed by Редактор on 17:30 Rating: 5
На платформі Blogger.