Seo Services

В районах області проведуть ремонт покрівлі багатоповерхівок, водопроводи і тепломережі

В районах області відремонтують покрівлі багатоповерхівок, водопроводи і тепломережі.

Додаткове фінансування на розвиток галузі ЖКГ регіону виділили з обласного бюджету 30 травня, повідомляють в прес-службі ХОДА.

Кошти спрямують на реалізацію ряду проектів в районах Харківської області. Так, за інформацією Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА, в цьому році заплановано провести реконструкцію водопроводу в місті Балаклія і побудувати 2 нових водопроводу в Зміївському районі. Продовжаться розпочаті раніше роботи з будівництва водопостачання смт Андріївки Балаклійського району та реконструкція водопровідної магістралі с. Катеринівки на Велікобурлукщіне. Масштабні відновлювальні роботи проведуть на каналізаційному колекторі міста Куп'янськ - це споруда не реконструювали жодного разу з моменту будівництва в 1963 році.

Змінами до обласного бюджету - 2019 передбачено виділення коштів на ремонт покрівель багатоквартирних житлових будинків в Дергачівському та Краснокутському районах і посилення будівельних конструкцій будинку в місті Люботин. Фінансування також направлено на реконструкцію систем теплопостачання в м Ізюмі та м Хорошево Харківського району і т.д.

В районах області проведуть ремонт покрівлі багатоповерхівок, водопроводи і тепломережі В районах області проведуть ремонт покрівлі багатоповерхівок, водопроводи і тепломережі Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.