Seo Services

Харків'ян запрошують на фестиваль вуличної їжі

Фестиваль вуличної їжі «Food Fest Gastroman 2019» пройде з 30 травня по 2 червня на території пляжно-розважального комплексу «Акважур» (вул. Героїв Праці, 2-а).

Про це повідомили в міськраді.

Тема фестивалю - кухні народів світу. Крім роботи традіцонних фуд-кортів в програмі також - дегустація страв кухонь світу, майстер-класи та етношоу (презентація автентичних страв, кулінарний інтерактив, чайна церемонія).

Крім того, творчі майстер-класи проведуть інклюзивна майстерня Харківської міської громадської організації інвалідів «Креавіта» і громадська організація «Асоціація багатодітних сімей« АММА ».

На фестивалі гості зможуть відвідати спортивну зону для занять стретчингом, Зумбо і фітнесом, бьюті- і фотозоні, а також кінотеатр під відкритим небом. Відбудеться ексклюзивний показ фільму «Дякую», який демонструє Україна очима японського туриста. Крім того, пройде показ колекцій студентів та випускників Харківського коледжу текстилю та дизайну за підтримки Харківського кластера легкої промисловості та дизайну.

Для маленьких гостей фесту встановлять надувні гірки, батут і студію аквагриму, а кондитерська проведе кілька майстер-класів з виготовлення карамельних солодощів. Настрій створять DJ і MC.

Харків'ян запрошують на фестиваль вуличної їжі  Харків'ян запрошують на фестиваль вуличної їжі Reviewed by Редактор ленты on 16:00 Rating: 5
На платформі Blogger.