Seo Services

У Харкові реабілітують знайденого на околиці Салтівки борсука

Борсука, знайденого в Харкові на околиці Салтівки, зоозахисники передали в Центр порятунку диких, екзотичних і домашніх тварин «Добрий будинок Фельдман Екопарк».

Про це повідомляють в прес-службі Соціально-гуманітарного комплексу.

За наданими даними, там лісового звіра, заплутавшись в мегаполісі, взяли на реабілітацію і планують через деякий час випустити в природне місце існування.

«Борсука до нас привезли волонтери харківської зоозахисної організації. За їх словами, тварина знайшли в гаражному кооперативі на вулиці валентіновскім - довелося діставати його з-під ганку, куди воно сховалося, Наші ветеринари вже оглянули найди і провели всі необхідні в таких випадках процедури. Це дівчинка, вона досить молода і ще не встигла стати ручної. Після реабілітації випустимо її в безпечному місці - повернемо в дику природу», - розповіла керівник Центру порятунку диких, екзотичних і домашніх тварин «Добрий будинок Фельдман Екопарк» Ірина Подвойська.
У Харкові реабілітують знайденого на околиці Салтівки борсука У Харкові реабілітують знайденого на околиці Салтівки борсука Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.