Seo Services

Міжнародний економічний форум пройде в Харкові

Міжнародний форум «Харків: розвиток та інвестиції» пройде 31 травня в бальному залі готелю «Kharkiv Palace» (пр. Незалежності, 2).

Як повідомляють в міськраді, у форумі візьмуть участь 54 іноземних представництва, 20 міжнародних компаній і понад 70 представників місцевого бізнесу. Серед гостей та учасників форуму - представники посольств Великобританії, Австрії та Королівства Нідерландів в Україні, Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Американської торгової палати, Німецької федеральної компанії «GIZ», Європейської бізнес асоціації, Німецько-українського фонду, Агентства економічного розвитку ФРН, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Фонду Конрада Аденауера, а також такі світові холдинги, як «Hyundai», «Hewlett Packard Enterprise» і ін.

Також в рамках форуму буде презентовано економічний потенціал міста та представлені проекти, які реалізуються сьогодні в Харкові. Також для бізнесменів відбудеться воркшоп від провідних міжнародних та українських банків, представники яких розкажуть про програми для розвитку малого і середнього бізнесу.

Головним гостем форуму стане головний редактор «fDi Magazine», спеціалізованого видання «Financial Times» Кортні Фінгар. Вона розповість учасникам заходу про інструменти залучення інвесторів, а також представить унікальний продукт в цій сфері, розроблений виданням «fDi Intelligence», «Financial Times». В ході форуму з «fDi Intelligence» планується підписання договору про співпрацю з метою реалізації нового спільного проекту.


Міжнародний економічний форум пройде в Харкові Міжнародний економічний форум пройде в Харкові Reviewed by Редактор ленты on 11:00 Rating: 5
На платформі Blogger.