Seo Services

У Харкові пройде дитячий арт-фестиваль

Фестиваль різноманітності мрій і культурного просвітництва «Дитяча площАРТка # 5» пройде з 3 по 7 червня в Центрі гендерної культури.

Таку інформацію повідомляють в міськраді Харкова.

За словами організаторів, мета фестивалю - привернути увагу до проблем, з якими стикаються діти. Фестиваль «Дитяча площАРТка # 5» - це запрошення до суспільного діалогу про важливі цінності.

Для участі в заході запрошуються діти та батьки, школярі та вчителі, студенти та волонтери.

У програмі фестивалю - близько 15 заходів для малюків, школярів і дорослих. Зокрема, відбудеться виставка лабораторії неакадемічного творчості «Я бувають різні» - в експозиції будуть представлені роботи учнів з різних шкіл міста, підготовлені під час занять «Креативна журналістика» і на різних заходах. Протягом фестивалю всі бажаючі зможуть додати свої роботи до виставки.

Крім того, учасників фестивалю чекають екскурсії-квести по Музею жіночої та гендерної історії і танцювальний флешмоб від проекту «Total Answer Dance». Також в ході фестивалю волонтерів навчать інтеграції гендерно чутливих практик в культурне дозвілля міста.

Відкриття - 3 червня, початок - о 12:00.

Місце проведення - Центр гендерної культури (пр. Московський, 124-а).

Вхід на всі заходи вільний.

За більш докладною інформацією про заходи фестивалю звертатися до координаторів по тел .: 0509100661 та 0982055087.
У Харкові пройде дитячий арт-фестиваль У Харкові пройде дитячий арт-фестиваль Reviewed by Редактор ленты on 12:00 Rating: 5
На платформі Blogger.