Seo Services

У Харкові пройде ярмарок вакансій

1 червня у Харкові відбудеться ярмарок вакансій «Вчися і працюй в Україні».

Про це повідомляють в ХОДА.

Відзначається, що в заході візьмуть участь 20 компаній, які запропонують відвідувачам роботу.

Захід, організований Харківським обласним центром зайнятості та Харківським міським центром зайнятості за підтримки облдержадміністрації, відбудеться біля Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенко (вул. Сумська, 25).

Серед роботодавців - великі виробничі підприємства, IT-компанії, торгові мережі, підприємства легкої, харчової та металообробної промисловості, такі як: АТ «Турбоатом», ВАТ «Харківський завод «Світло шахтаря», ТОВ «Інформаційно-технічний центр «Професіонал», Регіональна філія «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця», ЗАТ «Філіп Морріс Україна», ТОВ «Весільна компанія «Домінісс», Книжковий клуб «клуб сімейного дозвілля» та інші, 

- повідомляють в Харківському обласному центрі зайнятості.

За їхньою інформацією, на заході роботодавці представлять понад 400 вакансій, проведуть майстер-класи та продемонструють свої вироби. Всі бажаючі зможуть ознайомитися з базою вакансій Харківської обласної служби зайнятості - а це 4,6 тис. Пропозицій роботи по регіону.

Для молоді, яка ще не визначилася з напрямком професійної реалізації або сумнівається в своїх професійних схильностях, буде працювати система online-тестування. Фахівці служби зайнятості допоможуть скласти резюме і дадуть рекомендації по співбесіди з роботодавцем, 

- повідомляють в центрі.

На заході освітні послуги представлять і відомі навчальні заклади Харкова. Їх представники проведуть воркшопи в різних областях науки. Учасники ярмарку вакансій побачать, як створюються комп'ютерні ігри; відвідають презентацію комп'ютерної програми з логістики; на власні очі побачать процес 3D-моделювання.

Представники Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості для дітей проведуть майстер-класи з приготування кейк-попса, допоможуть прикрасити пряники кондитерської мастикою, спекти млинці, проведуть демонстрацію мод і навчать робити стильні зачіски.
Час роботи: з 9:30 до 12:00.

Для уточнення інформації звертайтеся за тел.: (057) 757-52-72, або e-mail: pr@khcz.gov.ua (для преси), 752-34-13, або work@khcz.gov.ua (для роботодавців).

У Харкові пройде ярмарок вакансій  У Харкові пройде ярмарок вакансій Reviewed by Редактор ленты on 18:00 Rating: 5
На платформі Blogger.