Seo Services

У Харкові відбудеться унікальна виставка

24 травня в Харківському національному університеті ім. Каразіна пройде міжнародна конференція «Леонардо і Місяць».

Про це повідомляють в прес-службі ВНЗ.

«24 травня 2019 з нагоди Другого Дня італійської науки в світі з ініціативи Міністерства закордонних справ Італії, Посольства Італії в Україні та Каразінського університету відбудеться мегаподія« Леонардо і Місяць », присвячена 500-річчю від дня смерті Леонардо да Вінчі і 50-річчя першої висадки людини на Місяць.

Цей захід є спільним італійсько-українським проектом, підтриманим посольством Італії в Україні, Інститутом радіоастрономії Національної академії наук України, Італійським національним інститут астрофізики і авіакомпанією «Ернест» під егідою Національного комітету святкування 500-річчя генія Леонардо да Вінчі.

На зустрічі будуть представлені деякі важливі кроки прогресу людства від інтуїції генія Леонардо да Вінчі до освоєння космосу.

Встановлення аналогії між двома фундаментальними етапами на шляху до пізнання дозволить поєднати Італію, колиска епохи Відродження, з України, де народилися і сформувалися багато вчених, які брали активну участь в «місячних» гонках протягом 1950-х і 1960-х років.

Італійські і українські фахівці розкажуть у своїх доповідях про досягнення в галузі мистецтва, історії мистецтва, історії науки, історії медицини, археології, фізики, астрофізики та космонавтики.

Презентації супроводжуватимуться синхронним перекладом », - йдеться в повідомленні.

Початок заходу: о 9:30

Місце проведення: площа Свободи, 4, головний корпус університету, 2-й поверх, актова зала
У Харкові відбудеться унікальна виставка У Харкові відбудеться унікальна виставка Reviewed by Редактор ленты on 13:06 Rating: 5
На платформі Blogger.