Seo Services

Харківщина отримала золоту медаль на «Агро - 2019» (Фото)

XXXI Міжнародна агропромислова виставка проходить в Києві 4-7 червня.

Про це інформують в прес-службі ХОДА.

6 червня на виставці були відзначені кращі експозиції. Харківська область вже п'ятий рік поспіль отримує золоту медаль «За кращу презентацію інноваційно-інвестиційного потенціалу регіону». Нагороду представникам нашої області вручила в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева.

Цього року до участі в експозиції Харківської області на виставці залучено понад 60 підприємств харчової та переробної промисловості. Свою продукцію на заході представляють більше 30 підприємств.

«У загальній експозиції представлені кращі підприємства харчової та переробної промисловості, науково-дослідні розробки в сфері АПК, представлена ​​продукція найкращих виробників регіону», - відзначили в Департаменті АПР ХОДА.

Довідка. «Агро - 2019» - найбільша агропромислова виставка в Україні і Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, прем'єрних демонстрацій у всіх галузях АПК України.
Харківщина отримала золоту медаль на «Агро - 2019» (Фото) Харківщина отримала золоту медаль на «Агро - 2019» (Фото) Reviewed by Редактор ленты on 15:00 Rating: 5
На платформі Blogger.