Seo Services

В Антарктиду на станцію «Академік Вернадський» створили 3D-тур

Кожен бажаючий може побачити столову полярників, антарктичний бар «Фарадей», лабораторії і обладнання, з яким працюють дослідники.

3D-тур по станції «Академік Вернадський» розміщений на сайті Національного антарктичного наукового центру МОН. Автором проекту є учасник сезонної експедиції 2019 року Юрій Шепета.

Всього користувачам пропонують оглянути 3 платформи:

- антарктичні околиці (огляд з найвищої точки острова Галіндез, даху озометріческого офісу і паливного бака);

- будівля Ворд Хауз (дерев'яний будиночок, який є зразком ранньої британської наукової бази і має велике історичне значення. Поруч з будівлею зберігся флагшток);

- станцію «Академік Вернадський».

Кожну картинку можна наблизити і зменшити. Формат збільшення дозволяє прочитати текст на настінних плакатах, побутові речі, а також розглянути всі предмети, які лежать на столах лабораторій.

На урядовому порталі відзначають, що в цьому році, вперше з передачі 1996 го станції України, була розпочата масштабна модернізація «Академіка Вернадського». На ремонт з держбюджету виділили майже 35 млн грн.
В Антарктиду на станцію «Академік Вернадський» створили 3D-тур В Антарктиду на станцію «Академік Вернадський» створили 3D-тур Reviewed by Редактор ленты on 16:00 Rating: 5
На платформі Blogger.