Seo Services

До Харкова відправлять препарати від ботулізму на 676 000 грн

Харківська область отримає препарати від ботулізму на 676 тисяч гривень.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України, пише www.sq.com.ua.

Партію препаратів придбала в Канаді Програма розвитку ООН. Всього Україна закупила 204 флакона сироватки, кожен з яких коштує понад 96 тисяч гривень. Медикаменти вже почали відправляти в регіони. Зокрема, в Харківську область привезуть сім флаконів.

За даними Міністерства охорони здоров'я, з початку року в Україні на ботулізм заразився 51 осіб. Найбільше випадків зафіксували у Києві, Чернігівській, Вінницькій, Запорізькій і Житомирській областях.

"Раніше Україна не мала спеціальної програми централізованих закупівель Протиботулінічні сироваток. Але тепер МОЗ України забезпечує такі антитоксинів за кошти держбюджету. Куплена сироватка - це гептавалентний антитоксин, тобто лікарський засіб для порятунку життя при інфекційному ураженні сім'ю генотипами токсину ботулізму (типи A, В, C, D, E, F, G), на відміну від аналогів, у яких зазвичай є тільки один (тип А) або три генотипу (типи А, в, Е) ", - відзначили в міністерстві.
До Харкова відправлять препарати від ботулізму на 676 000 грн До Харкова відправлять препарати від ботулізму на 676 000 грн Reviewed by Редактор ленты on 13:00 Rating: 5
На платформі Blogger.