Seo Services

Марина Гвоздецька: 8 порад для подорожей з дітьми без проблем


За віконцем тепле сонячне літо - пора відпусток і такого довгоочікуваного відпочинку. Кожна дитина, незалежно від віку, дуже любить подорожувати з батьками, пізнавати нові міста, країни, плескатися в теплих хвилях морів-океанів і ніжитися на сонечку ...
Однак відпочинок з дитиною в першу чергу повинен бути безпечним! Поїздка з дитиною не завдасть клопоту, якщо Ви будете дотримуватися деяких рекомендацій.

Вибір туристичного напрямку.
Враховуйте акліматизацію дитячого організму, інтереси і пізнавальні особливості вашої дитини.

Вибір готелю
Уточніть наповнення номера - які там ліжка (чи є дитяче), балкон, холодильник, кондиціонер, скільки кімнат, чи є ванна або душ. Розташування готелю і інфраструктура. Обов'язково дізнайтеся, ще на етапі бронювання, наявність дитячого басейну, клубу, аніматорів, ігрової кімнати, ліфтів і пандусів (якщо ваша дитина ще маленька і Ви користуєтеся коляскою).

Медичний фактор.
Перед поїздкою відвідайте педіатра і перевірте здоров'я вашого малюка. Адже, якщо він поїде на відпочинок хворим - весь ваш відпочинок перетвориться на кошмар.

Не забудьте зібрати дитячу аптечку.
Обов'язково сонцезахисні засоби, засіб від заколисування, репелент, жарознижувальне, засіб від забитих місць, ран, укусів, для першої допомоги при кишкових розладах, антигістамінні (протиалергічні), препарати, що застосовуються при простудних захворюваннях. Увага! Всі препарати повинен підібрати вашій дитині його педіатр!

Заздалегідь складіть список речей в дорогу.
Почніть їх готувати заздалегідь. Залучіть до цих зборів дитини - оговорить з ним, що він хоче взяти з собою (свій улюблений плеєр, планшет, книгу, навушники, м'яч або улюблену іграшку).

Продумайте, чим будете займати дитину в дорозі.

Ігри, планшет, книга, музика і т. ін. Візьміть із собою перекус.


Заздалегідь обговоріть правила безпечної поведінки в транспорті, на пляжі, в басейні, з незнайомцями, якщо загубився і т. ін.


Після приїзду продумайте екскурсійну програму.


Якщо у Вас є питання по вихованню дітей, задати їх мені можна в директ Інстаграм) Завжди рада допомогти!)

І пам'ятайте! Разом у нас все вийде!)

З любов'ю до Вас і Наших дітей!) Марина Гвоздецька.
Марина Гвоздецька


Редакція не впливає на зміст блогів та не несе відповідальності за ті думки, які автори висловлюють на сторінках Kharkiv.misto.in.ua
Марина Гвоздецька: 8 порад для подорожей з дітьми без проблем Марина Гвоздецька: 8 порад для подорожей з дітьми без проблем Reviewed by Редактор on 08:30 Rating: 5
На платформі Blogger.