Seo Services

Психологічний розмовний клуб англійською мовою в Харкові цієї неділі



У неділю 23 червня вранці з 9:00 до 11:00 в кав'ярні "Blackberry Showroom" (Площа Конституції, 1) проходитиме розмовний клуб англійською мовою на психологічну тематику "Мистецтво звертати увагу". Ведуча розмовного клубу - Лянна Яна, психолог-тренер і викладач англійської мови, вже більше 1,5 року вона успішно проводить розмовні клуби і соціально-психологічні тренінги на різноманітні тематики в рамках соціальних проектів, вільно володіє англійською мовою, має досвід проживання та практики англійської мови за кордоном.

Захід проходитиме в рамках запланованого регулярного курсу розмовних клубів. В ході розмовного заняття, який буде тривати дві години, учасники познайомляться, пограють в ігри на тренування уваги, поміркують на тему того, як увага і здатність керувати нею, може допомогти поліпшити якість нашого життя, прочитають  та обговорять цікаву дитячу історію, яка має глибокий психологічний сенс, попрацюють в парах над створенням цікавих історій, попрактикують свої комунікативні навички, поліпшать свої знання в англійській та психології та  звичайно  вип'ють чудової кави та  скуштують приголомшливих тортиків в затишній атмосфері кав'ярні.

Рекомендований рівень англійської для участі - intermediate і вище. Під час заходу не буде використовуватися складна термінологія, проте побутовий розмовний рівень буде потрібен для підтримки мінімальної розмови та розуміння теми.

Вартість заходу - 100 гривень та  замовлення будь-якого напою або десерту в кав'ярні, де буде проходити захід. Реєстрація на захід відкрита. Місця обмежені, так що поквапся встигнути зареєструватися. Для реєстрації пиши в Інстаграм за посиланням @_yana_lianna_ або в телеграм / вайбер за номером +380685463242
Психологічний розмовний клуб англійською мовою в Харкові цієї неділі Психологічний розмовний клуб англійською мовою в Харкові цієї неділі Reviewed by Редактор ленты on 09:00 Rating: 5
На платформі Blogger.