Seo Services

У Харкові в один вольєр поселили гавкаючих оленів і ведведокотів

У Фельдман Екопарк не так давно з'явився вольєр, в якому поряд живуть карликові (або гавкаючі) олені мунтжаки і бінтуронг, яких через зовнішнього вигляду і клишоногий ходи ще називають «котячими ведмедями».

Про це повідомляють в прес-службі звіринця.

Відзначається, що обидва види родом з Південно-Східної Азії, цілком мирно співіснують в природі і, за словами фахівців Соціально-гуманітарного мультикомплекс, прекрасно доповнюють один одного в експозиції.

У просторому тінистому вольєрі у нас живуть пара мунджаков і п'ять бінтуронг. Перші займають нижній ярус і активні в денний період, а другі оселилися на другому ярусі і зі своїх будиночків виходять в основному тільки в ранкові та вечірні години. Конкуренції за їжу у них немає: олені воліють сіно, зерносуміші та овочі, а бінтуронг - екзотичні фрукти, перепелині яйця та мед в якості ласощів, - розповіли зоологи Фельдман Екопарк. - Ми часто використовуємо змішані експозиції - це і збагачення середовища проживання тварин, і відвідувачам цікаво. Концепція екопарках в ідеалі передбачає саме такі зоогеографічні локації, відповідні природним біотопів, тому у нас і надалі будуть створюватися вольєри з дивовижними сусідами.


У Харкові в один вольєр поселили гавкаючих оленів і ведведокотів У Харкові в один вольєр поселили гавкаючих оленів і ведведокотів Reviewed by Редактор ленты on 11:00 Rating: 5
На платформі Blogger.